Opskrifter fra De Danske Familiegårde

VELSMAGENDE KYLLING SERVERET MED VARIATION

Stegte Frikadeller Stuvet Spidskål Ærter Dildfløde Bred Thumbnail Image

Stegte kyllingefrikadeller med stuvet spidskål og ærter

Stegte Frikadeller Stuvet Spidskål Ærter Dildfløde Bred Banner Image
Udskriv

Stegte kyllingefrikadeller med stuvet spidskål og ærter

2 personer

Aftensmaden når tiden er knap. Køb en pose med snittet spidskål, ærter fra frosten og fremtryl på ingen tid en gang stuvet spidskål med ærter og lun kyllingefrikadellerne. Aftensmad på 10 min.

Ingredienser

1 pk. stegte kyllingefrikadeller
300 g snittet spidskål
200 g ærter
1 1/2 dl madlavningsfløde 18%
Salt og peber
1 lille bdt. hakket dild

Evt. groft rugbrød


 

Tilberedning:

Varm kyllingefrikadellerne som anvist på emballagen.

Kom spidskål, ærter og fløde i en sauterpande eller gryde med tyk bund og bring det i kog under omrøring.

Lad det simre nogle minutter så kålen stadig er al dente og smag til med salt og peber.

Drys godt med dild og server med frikadeller og evt. groft rugbrød.

 

Hønsesalat Glas Bred Thumbnail

Hønsesalat med avocado, forårsløg og ramsløgsmayo med ristet rugbrød

Hønsesalat Glas Bred Webbanner
Udskriv

Hønsesalat med avocado og ramsløgsmayo med ristet rugbrød

6 PERSONER

En skøn hønsesalat / kyllingesalat, som både kan anrettes i små glas eller direkte på brødet.

Tid: 30 min.

Ingredienser

3-4 skiver bacon eller parmaskinke
280 g brystfilet
Salt og peber
Smør eller olie til stegning
100 g mayonnaise
1 håndfuld ramsløg
75 g creme fraiche 18%
2 spiseklare avocado
Citronsaft
2-3 forårsløg
6 meget tynde skiver rugbrød
Evt. lidt dild som pynt

 

 


 

 

TILBEREDNING

Steg baconskiver/parmaskinke sprøde og læg dem på et stykke fedtsugende papir. Kasser fedtet og steg brystfileterne ved lav varme ca. 5 min. på hver side og krydr med salt og peber.

Blend halvdelen af mayonnaisen med ramsløg til en grøn creme. Vend det sammen med resten af mayonnaisen samt creme fraiche og smag til.

Halver avocadoerne og fjern stenene og skrællen. Skær dem i fine tynde skiver og dryp med citron.

Snit forårsløgene og rist rugbrødskiverne knasende sprøde på en brødrister. Pluk eller skær brystfileterne i mindre stykker.

Kom lidt ramsløgsmayo i bunden af små serveringsglas og placer kylling, avocado og forårsløg oven på. Drys med letknust bacon/parmaskinke og placer brødet i glasset. Pynt evt. med lidt dild.

Du kan også anret kylling på rugbrød sammen med avocado. Top med forårsløg samt ramsløgsmayo og læg den sprøde bacon/parmaskinke øverst.


 

 

 

Filotarteletter Bred Thumbnail

Filodej tarteletter med kylling, asparges, forårsløg og ærteskud

Filotarteletter Bred Webbanner
Udskriv

Filodej tarteletter med kylling, asparges, forårsløg og ærteskud

12 STK

Tarteletterne er knasende sprøde og lækre – og ikke mindst nemme at lave.

Tid: 60 min.

Ingredienser

Tarteletter
6 plader filodej
50 g smeltet smør

Fyld
Asparges, den træede del
Forårsløg, top og bund
550 g brystfilet
1/2 liter vand
1 spsk. hønsebouillon pulver
1 persillekviste
1 laurbær
3 peberkorn
2 tsk. salt

1 bdt. grønne asparges
1 bdt. forårsløg
1/4 liter suppe
1/2 dl hvedemel
200 g creme fraiche 38%
Salt og peber
1 bdt. ærteskud

 

 


 

 

TILBEREDNING

Skær hver filodej plade i 8 lige store firkanter. Læg 4 små plader som stjerne oven på hinanden og pensl med smeltet smør. Læg/tryk de fire små plader ned i en muffinsform. Bag dem ca. 6 min. ved 200˚C, til de er sprøde og gyldne. Afkøl på rist.

Bræk den træede del af aspargesene og gem stykkerne til suppen. Rens forårsløgene og skær top og bund af. Gem også det til suppen. Læg kyllingefileterne i en gryde, hæld vandet over og bring det i kog. Skum godt og tilsæt persille, forårsløg, asparges, laurbær, peberkorn og salt. Lad kyllingen simre ca. 10 min., sluk for varmen og lad den stå 5 min. Si suppen og kog ind til det halve.

Snit asparges og forårsløg i skrå mundrette stykker. Kog dem 1 min. i suppen og si dem fra. Pisk mel og creme fraiche sammen til en jævning. Kom det i suppen, mens der piskes og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber.

Pluk kyllingefileterne i mindre stykker. Vend asparges, forårsløg og kylling i saucen. Smag til og fordel stuvningen i de lune filodej tarteletter. Pynt med ærteskud og server straks.

Tip
Varier grøntsagerne efter årstiden og hvad der måtte være i køleskabet.


 

 

 

Chutneyglaseret Kyllingespyd Bred Thumbnail

Tandoori kyllingespyd med frisk mangosalsa

Chutneyglaseret Kyllingespyd Bred Webbanner
Udskriv

Tandoori kyllingespyd med frisk mangosalsa

8-10 STK.

Små saftige kyllingespyd krydret med karry og mangochutney og lækker mangosalat til. Nemt og forrygende.

Tid: 45 min.

Ingredienser

Kyllingespyd
550 g brystfilet
1 tsk. salt
1/4 dl tandoori paste
1/2 dl mangochutney
1/4 dl limesaft
2 spsk. olie
Træspyd

Mangesalsa
1 moden mango
1 rød eller grøn chili uden kerner
2-3 forårsløg
1 spsk. limesaft
Salt og peber
1 stor håndfuld frisk koriander

Tilbehør
Naanbrød eller ris

 

 


 

 

TILBEREDNING

Skær kyllingekødet i tern ca. 3x3 cm og bland med salt. Rør tandoori paste, mangochutney, limesaft og olie sammen og vend kyllingestykkerne heri. Lad dem trække lidt, inden de sættes på spyd.

Skræl mangoen, skær kødet fri af stenen og skær det i mindre stykker. Snit chili samt forårsløg fint og bland med mango samt limesaft. Smag til med salt og peber og drys godt med koriander.

Fordel kyllingekødet på træspyddene og grill/steg dem ca. 3-4 min. på hver side, så de er gennemstegte men stadig saftige. Anret spyddene med mangosalsa hen over.

Server resten af mangosalsaen til f.eks. sammen med lune naanbrød eller ris.


 

 

 

Rotisserie Kylling Med Sommersalat Beksemad 285X234

Rotisserie kylling med sommersalat

Rotisserie Kylling Med Sommersalat Beksemad Beksemad 1200X488
Udskriv

Rotisserie kylling med sommersalat

2 PERSONER

Server brystfileterne fra en hel kylling til en skøn sommersalat med burrata og tomat.

Opskriften er udviklet af: Beksemad

Ingredienser

1 æble
1 appelsin
1 skalotteløg (alm. løg kan bruges)
2 fed hvidløg
1 hel kylling
2 spsk. fint salt
1/2 tsk. peber
2 tsk. paprika(stærk)

 

Sommersalat
1 pose feldsalat
200 gram tomater
1 pakke burrata
Olivenolie
Balsamico
Salt og peber

TILBEREDNING

Skær æble, appelsin, løg og hvidløg ud. Det behøver ikke være pænt. Rens kyllingen indvendigt.

Rør salt, peber og paprika sammen. Krydr kyllingen indvendigt og fyld den med æble, appelsin, løg og hvidløg.

Luk kyllingen ved at folde lårene henover hinanden og lav et lille hul i skindet. Kom kyllingen på rotisseri og bind evt. vingerne ind med kødsnor. Giv kyllingen 1,5 time ved ca. 230 grader (alt efter din grill). Hvis du laver den i ovnen, læg den på en rist med brystet op og følg anvisningen på emballagen.

Skær salat og tomat i passende stykker og anret det i en skål. Rør burrata sammen til en cremet masse. Rør olivenolie, balsamico, salt og peber sammen og rør det sammen med burrata. Hæld det over salaten.

Når kyllingen skæres ud, gemmes kyllingelårene, skroget og vinger (kan bruges til risotto med grønne asparges og kyllingelårkød).

Server brystfilet med sommersalaten.

TIP
For at bruge din hele kylling optimalt se også opskriften risotto med grønne asparges og kyllingelårkød - lavet på kyllingefond  og kyllingekroketter af kyllingerester.

 

Snackkurv Med Crispy Chicken Mummum 285X234

Snackkurv med crispy chicken og knuste kartofler med parmesan

Snackkurv Med Crispy Chicken Mummum 1200X488
Udskriv

Snackkurv med crispy chicken og knuste kartofler med parmesan

4 PERSONER

Snackkurv med smashed potatoes, crispy chicken sticks og chilimayo er perfekt som snack til hyggelige sammenkoster, som forret eller blot når sulten melder sig.

Opskriften er udviklet af: mummum.dk

Ingredienser

560 g kyllingebrystfilet
100 g pankorasp
Salt og peber
2 dl raps- eller solsikkeolie
2 stk. æg

1 kg små kartofler med skræl
2 spsk. raps- eller solsikkeolie
100 g parmesanost
Frisk persille

100 g chili mayonnaise


 

 

TILBEREDNING

Vask kartoflerne godt og kog dem til de er møre.

Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Læg kartoflerne på en bageplade med bagepapir. Knus dem med bunden af et glas. Spray eller pensel med olie, drys med salt og peber. Riv parmesan over kartoflerne.  Bages i 20-25 minutter.

Mens kartofler bages laves crispy chicken. Skær kyllingebrystfilet i lange strimler.

Slå æg ud i en skål og pisk det let med en gaffel. Bland rasp med salt og peber i en anden skål.

Opvarm en pande med olie. Vend nu kyllingen i æg efterfuldt af raspblandingen. Steg det på panden til pankoraspen er gylden.

Server de sprøde crispy chicken sticks i en kurv med de stegte knuste kartofler og chilimayo i en lille skål.




 


 

Nachos Med Stegt Kylling Guacamole Mummum 285X234

Nachos med stegt kylling, guacamole, creme fraiche og tomatsalsa

Nachos Med Stegt Kylling Guacamole Mummum 1200X488
Udskriv

Nachos med stegt kylling, guacamole, creme fraiche og tomatsalsa

2 PERSONER

Nachos med kylling er den perfekt snack til hyggelige sammenkomster, men kan også bruges som nem aftensmad.

Opskriften er udviklet af: mummum.dk

Ingredienser

280 g kyllingebrystfilet
2 tsk. paprika
2 spsk. raps- eller solsikkeolie
Salt
2 spsk. soya
1/2 tsk. cayennepeber

1 pose tortillachips
100 g revet cheddar
100 g revet mozzarella
2 stk. avocado
1 fed hvidløg
100 g creme fraiche
2 stk. tomat
1/2 bundt frisk koriander

40 g jalapenos
1/2 bundt forårsløg


 

 

TILBEREDNING

Opvarm ovnen til 180 grader almindelig ovn. Halver brystfileterne på langs, så de bliver halvt så tykke.
Bland paprika, olie, salt, soya og cayennepeber i en pose. Vend kyllingebrysterne heri.

Grill eller steg kyllingen og lad det hvile.

Hæld tortillachips i et ildfast fad og drys ost ovenpå. Bag det i ovnen i 10-15 minutter indtil osten er smeltet.

I mellemtiden mases avocado groft med en gaffel. Skær hvidløg i små stykker og vend i avocadoen sammen med salt, peber og en lille smule creme fraiche. Kom creme fraiche i en lille skål for sig.

Hak tomater i små tern og vend det med salt, peber og friskhakket koriander.

Skær kyllingebrystfileterne i skiver og læg dem ovenpå de færdige nachos. Skær forårsløg i små skiver og hæld dem ovenpå sammen med jalapenos.

​Server de varme nachos med kylling, guacamole, tomatsalsa og creme fraiche. 



 


 

Mini Pizza Med Pulled Brystfilet Mummum 285X234 Kopier

Minipizza med pulled chicken, pesto, frisk mozzarella og soltørrede tomater

Mini Pizza Med Pulled Brystfilet Mummum 1200X488
Udskriv

Mi­ni­pizza med pul­led chi­ck­en, pesto, frisk mozzarella og soltørrede tomater

6 STK.

Minipizza med pulled chicken af brystfilet, pesto, feta og soltørrede tomater. Lækre minipizzaer, som kan spises til aftensmad, frokost eller bruges i madpakken.

 Opskriften kræver tålmodighed, men derimod ikke det store arbejde - dejen skal hæve i 15-18 timer, men kan sagtens holde sig på køl i 2-3 dage.

Forberedelsestid: 15 timer . Tilberedelsestid: 20 minutter

Opskriften er udviklet af: mummum.dk

Ingredienser

Koldhævet pizzadej
215 g vand
5 g gær
8 g salt
315 g hvedemel 

Pulled chicken
280 g kyllingebryst
Salt

Pesto
1 bundt frisk basilikum
2 fed hvidløg
50 g parmesan
20 g pinjekerner
Salt
1 dl raps- eller solsikkeolie

Andet
100 g pizzasauce
125 g frisk mozzarella
60 g soltørrede tomater
80 g fetaost


 

 

TILBEREDNING

Pizzadej og formning
Det her er en opskrift, som kræver tålmodighed, men derimod ikke det store arbejde. Dejen skal nemlig være på køl i 15-18 timer, men den kan sagtens holde sig på køl i 2-3 dage.

Start med at røre gæren ud i vandet. Tilsæt herefter 100 g hvedemel og rør det ud. Tilsæt salt og tilsæt herefter det sidste hvedemel lidt efter lidt. Dejen skal ikke være våd, men derimod samle sig som en kugle. Rør godt rundt. Dæk din skål til med husholdningsfilm og sæt den på køl i minimum 15-18 timer. Den kan sagtens stå i køleskabet 2-3 dage, så du kan lave den i god tid. 

Næste dag
Tag din dej ud af køleskabet 2 timer inden den skal bruges. Tag dejen ud af skålen og ælt den let, del den i 6 lige store dele og form dem som boller. Drys godt med mel og placer bollerne her. Drys med lidt mel ovenpå. Dæk dem til med et viskestykke og lad dem ligge på køkkenbordet og hæve i 2 timer.

Tænd ovnen på 275 grader varmluft eller så meget din ovn kan trække. Sæt en bageplade ind i ovnen, så den også bliver varmet op.

Nu skal du forme dine minipizzaer. Tag først en klump dej og tag godt med mel på bordet og på dejen. Brug dine hænder og fingre til at forme pizzadejen. Undgå at bruge en kagerulle. Læg pizzabundene på et stykke bagepapir – der kan ca. være 3-4 på hver. Fordel herefter tomatsauce samt ost på.

Skru ovnen ned på 230 grader. Tag den varme bageplade ud af ovnen og træk minipizzaerne + bagepapir over på den varme bageplade. Bag herefter pizzaerne i ca. 8-10 min, alt efter hvor kraftig din ovn er. Når kanterne er gyldne, så er de færdige. Bag kun én plade ad gangen.

Når pizzabundene er færdige, toppes de med pulled chicken, fetaost, soltørrede tomater og frisk basilikum.

Pulled chicken
Kom kyllingebryst op i en gryde med vand og salt. Bring i kog. Skru herefter lidt ned og lad det simre i ca. 20-25 minutter eller til det er kogt helt igennem. Tag herefter kyllingen fra og lad det køle lidt ned.

Riv kyllingen fra hinanden med to gafler, så det bliver “pulled”.

Pesto
Varm en pande op uden fedtstof. Kom pinjekerner på. Ryst panden jævnligt, indtil de har fået farve og begynder at dufte nøddeagtige. Tag dem så af panden og lad dem køle lidt af.

Kom alle ingredienserne til pestoen op i en minihakker, foodprocessor eller lignende (gem evt. lidt basilikumsblade til pynt). Blend og tilsæt så stille og roligt olie undervejs til du har den ønskede konsistens. Smag til med salt.

Vend det pulled kylling i pestoen.

Server de lækreste mini pizzaer med pulled chicken, fetaost, soltørrede tomater og frisk basilikum.


Tip

Har du ikke tiden til at lave hjemmelavet pesto, så kan du også blot købe en færdiglavet.





 


 

Kylling I Karry Amalie Fernande 285X234

Kylling i karry med brystfilet - lavet på kyllingefond

Kylling I Karry Amalie Fernande 1200X488
Udskriv

Kylling i karry med brystfilet - lavet på kyllingefond

2 PERSONER

Brug brystfileterne fra en hel kylling til en lækker omgang kylling i karry. Frys skindet fra brystfileterne ned og gem til en anden ret eller steg det sprød som topping.

Opskriften er udviklet af: Amalie Fernande

Ingredienser

2 kyllingebrystfileter fra en hele kylling (ca. 400 g)
30 g smør
1 spsk. karry
1 lille løg
1 fed hvidløg
1,5 spsk. mel
3 dl bouillon kogt på kyllingeskrog
1 dl mælk
Evt. en smule fløde

Tilbehør
Ris 
Topping: æble, peanuts og rosiner

Suppe/bouillon
1 kyllingeskrog
Vand
Peberkorn,
2 tsk. salt,
1 spsk. æblecidereddike,
2 laurbærblade
Grove grøntsager fx porrer, løg, selleri, gulerødder, pastinak
1 håndfuld frisk timian
Evt. lidt frisk persille

TILBEREDNING

Kylling i karry
Skær de to kyllingebryster af den hele kylling. Fjern skindet og frys det ned – det kan brunes lækkert sprødt senere (bruges i opskriften med risotto med kylling og svampe). Skær kyllingelårene fra, og brug dem til en anden ret (bruges i opskriften gyrus med kyllingerester og tzatziki).
Skroget fra den hele kylling koger du en bouillon på med det samme. Instrukser på kogning af skrog findes til sidst.

Når du har din bouillon færdigkogt fra skroget, er du klar til at lave din kylling i karry.

Skær kyllingen i mindre stykker, svits den kort i lidt olivenolie og tag den op. I samme gryde smeltes smør. Tilsæt karry og svits kort. Dernæst hvidløg og løg, som steger til løgene er gennemsigtige. Tilføj nu mel, og rør mælk og bouillon fra kyllingeskroget i. Lad det simre kort og tilføj din kylling.

Server med ris og eventuelle toppings fx æble, peanuts og rosiner.

Sådan koges suppe/bouillon på kyllingeskroget
Placer kyllingeskroget i en stor gryde. Tilføj vand til det dækker skroget. Tilsæt et par peberkorn, 2 tsk. salt, 1 spsk. Æblecidereddike, 2 laurbærblade og frit valg af grove grøntsager. F.eks. porrer, løg, selleri, gulerødder, pastinak osv. Har du nogle trætte grøntsager i køleskabet, så er de perfekte at bruge her. Derudover kan du tilføje en håndfuld frisk timian hvis du har, og lidt frisk persille. Det er en god måde at mindske madspild, da man kan putte i hvad man har, af urter og grove grøntsager. Lad det hele simrer 3-5 timer.

Fjern det resterende kød fra skroget, når det har kogt. Det kan du bruge til andre retter. Gem ligeledes den bouillon du ikke bruger til din kylling i karry til andre opskrifter. Det kan fryses ned i poser eller som isterninger.

 

Karry Pastasalat Med Brystfilet Mummum 285X234pxl

Karry pastasalat med kylling

Karry Pastasalat Med Brystfilet Mummum 1200X488pxl
Udskriv

Karry pastasalat med kylling

2 PERSONER

Nem og lækker opskrift på karry pastasalat med kylling og grøntsager vendt i en hjemmelavet karrydressing. Pastasalaten er serveret med stegt kyllingebryst på toppen. En smagfuld måltidssalat, som kan spises til aftensmad, til frokost eller som madpakke.

Forberedelsestid: 20 minutter . Tilberedelsestid: 10 minutter

Opskriften er udviklet af: mummum.dk

Ingredienser

Kylling
280 g brystfilet
2 spsk. raps- eller solsikkeolie
10 g smør
Salt og peber

Pastasalat
40 g majs på dåse
1/4 bundt forårsløg
1/2 rød peberfrugt
1/2 stk. rødløg
150 g pasta
150 g creme fraiche
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. mælk
1 tsk. sød sennep
1/2 tsk. flormelis
1 1/2 tsk. karry
Salt og peber
1/4 bundt frisk persille


 

 

TILBEREDNING

Kog pasta efter pakkens anvisning. Bland creme fraiche, mayonnaise, mælk, sød sennep, flormelis, karry, salt og peber i en skål. Hak rød peberfrugt, forårsløg og rødløg fint. Dræn majs. Dræn pastaen og lad det køle af.

Opvarm en pande til middel varme. Tilsæt olie og smør. Læg brystfileterne på og lad dem stege, så de får en sprød stegeskorpe. Skru derefter ned og gennemsteg kødet. Drys med salt og peber. Vend pastaen sammen med dressingen og grøntsagerne. Server med kyllingen og drys med frisk persille på toppen.​






 


 

Bbq Brystfilet Med Fyld Soelvbedesalat Thumbnail Image

Fyldt brystfilet med bladbeder, burrata ost og pancetta med romaine salat

Udskriv

Fyldt brystfilet med bladbeder, burrata ost og pancetta med romaine salat

4 personer

Ingredienser

Kylling
4 BBQ brystfileter
2 fed hvidløg
200 g bladbeder/sølvbeder
Fintrevet citronskal, øko
4-8 skiver pancetta pålæg
3-4 tomater
1 tsk. balsamico
Salt og peber
1 kugle burrata ost, 150 g

Romaine salat
2 mini romaine salat
Sølvbeder
Linser
Olivenolie
Balsamico

 

TILBEREDNING

Flæk brystfileterne på langs så de stadig hænger sammen i den ene side. Grill dem ved direkte varme på begge sider og læg dem i en foliebakke.
Knus hvidløg og bland det med bladbeder/sølvbeder revet i mindre stykker, citronskal, pancetta skåret i mindre stykker og hakkede tomater. Dryp med balsamico og krydr med salt og peber.

Fordel fyldet på fileterne og kom dernæst burrata ost oven på. Læg fileterne sammen omkring fyldet som en sandwich og grill dem ved god varme i ca. 14 minutter.

Halver romaine salaterne og grill dem på skærefladen. Riv sølvbeder i mindre stykker og kom linser oven på og dryp med lidt olivenolie, balsamico samt evt. rest af burrata osten.

Server de fyldte brystfileter med salaten og evt. et lækkert brød til. 

Tip
Man kan også lave fyldet med spinat eller spæde grønkålsblade i stedet for bladbede ligesom salaten sagtens kan gøres mere fyldig med fx cherrytomater. Prøv også at pakke en skive pancetta omkring et halvt mini romaine inden det grilles.

 

Hønsesalat Af Brystfilet Med Bacon Mummum 285X234

Hønsesalat med bacon, asparges og champignon

Hønsesalat Af Brystfilet Med Bacon Mummum 1200X488
Udskriv

Hønsesalat med bacon, asparges og champignon

4 PERSONER

Nem opskrift på hjemmelavet hønsesalat lavet af brystfilet med bacon, asparges og champignon. Server med brød, croissanter eller flute til.

Forberedelsestid: 30 minutter . Tilberedelsestid: 30 minutter

Opskriften er udviklet af: mummum.dk

Ingredienser

Hønsesalat
1 pk. bacon i skiver
450 g brystfilet
1 stk. hønsebouillonterning
150 g asparges på dåse
200 g champignon
3 spsk. smør
1 tsk. tørret timian
1/2 bundt forårsløg 

Dressing
100 g mayonnaise
200 g creme fraiche
2 tsk. dijonsennep
Salt og peber


 

 

TILBEREDNING

Rens brystfilet og kog det i ca. 20-25 minutter i en gryde med vand og smuldret hønsebouillonterning. Herefter tages det op og sættes til afkøling.

I mellemtiden drænes asparges på dåse. Rens champignon og skær i skiver. Opvarm en pande uden fedtstof. Kom bacon på panden og steg til det er sprødt og gyldent. Tag det herefter fra på en tallerken.

Sæt panden tilbage på blusset. Kom smør på, når smørret er smeltet, så kommes champignon på. Lad det sautere til svampene får lidt farve. Krydr med salt, peber og tørret timian. Tag dem herefter fra og sæt til afkøling.

Bland mayonnaise, creme fraiche og dijonsennep sammen til en dressing. Smag til med salt og peber. Hak forårsløg fint og hak evt. også bacon groft.

Brug to gafler til at trække brystfilet fra hinanden. Kom kylling, forårsløg, stegte champignon, aspargessnitter og bacon op i dressingen (gem lidt af det hele til pynt). Vend det hele godt rundt. Anret i en skål og pynt evt. med noget af det, som du tog fra.

Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.





 


 

Vi arbejder for det gode kyllingeliv

Vi er en række danske gårdfamilier, der deler en passion for at drive landbrug med dyrevelfærd i højsædet. For os er det nemlig vigtigt, at hver og en af vores kyllinger er opdrættet med omtanke.