FIT´N FABULOUS!

KONKURRENCE

sPORTY KYLLINGER SMAGER BEDRE

Der er en god grund til, at kyllinger fra De Danske Familiegårde er super velsmagende. De giver den maks. gas, når de hænger ud blandt buske og træer og hopper rundt på halmballer. Det giver gode lår på kyllingestegen og en dejlig smag af en sund, velopdrættet kylling med en god kødstruktur. Derfor sætter vi nu fokus på kyllinger og bevægelse, for hos os er det to sider af samme sag: Velsmagende kyllinger er glade kyllinger, der har levet et godt, frit og aktivt kyllingeliv!

FIT´N FABULOUS KONKURRENCE

Kan du gætte hvor mange skridt en økologisk kylling går i gennemsnit
hver dag for at blive Fit’ n Fabulous?

SUND A: 500-1500 skridt
SUND B: 1501-4000 skridt
SUND C: 4001-6500 skridt
SUND D: 6501 eller mere…

Send en SMS med dit svar fx. “SUND A” til 1245 og deltag i konkurrencen om: løbesko, løbetøj, Fitness gavekort, lækkert regntøj og hovedpræmien et aktivitetsur (Værdi 2.000 kr.)

Gæt og vind præmier for i alt 6.000 kr.

Hver uge i april trækker vi en vinder af en lækker sportspræmie, der gør det nemmere og sjovere at blive lige så Fit ’n’ Fabulous som din kylling! 1 maj. trækker vi hovedpræmien.

Du kan vinde deltag i konkurrencen via SMS eller på vores Facebooks www.facebook.com/dedanskefamiliegaarde

Gæt med og deltag i konkurrencen om lækre sportspræmier hver uge i hele april 

DET KAN DU VINDE:

Uge 14: Løbesko
Vores kyllinger elsker barfodstræning, men vi forstår godt, at du gerne vil have et par løbesko på! For at du ikke skal føle dig slået af en kylling, kan du denne uge vinde et par lækre løbesko til en værdi af 1.000 kr. Vinderen trækkes den 8. april og får direkte besked.

Uge 15: Løbetøj
Lækkert gear gør træningen sjovere! Sådan har kyllingerne det også, og derfor er de rigtig glade for deres halmballer og siddepinde indenfor og træer og buske, når de er ude. Vi vil gerne gøre træningen lige så sjov for dig, og derfor kan du denne uge vinde et lækkert sæt løbetøj til en værdi af 1.000 kr. Vinderen trækkes den 15. april og får direkte besked. 

Uge 16: Fitness gavekort
Fit ’n’ Fabulous: Holdtræning er tit bare sjovere! Det synes vores kyllinger også. De er nemlig glade for godt selskab, når de hver dag spæner rundt blandt buske og træer. Derfor vil vi gerne give en heldig vinder et gavekort til fitness til en værdi af 1.000 kr. Vinderen trækkes den 23. april og får direkte besked. 

Uge 17: Lækkert regntøj
Uanset regn og rusk skal kyllingen ud! Og det skal du også! Derfor kan du i denne uge vinde et sæt lækkert løbevenligt regntøj til en værdi af 1.000 kr. Vinderen trækkes den 30. april og får direkte besked.

Uge 14-18: Aktivitetsur
Bliv lige så Fit ’n’ Fabulous som din kylling! Bliv den heldige vinder af vores hovedpræmie: et aktivitetsur der gør det nemt (og sjovt) at blive lige så fit som din kylling! Uret har en værdi af 2.000 kr. Vinderen trækkes den 1. maj og får direkte besked. 

Læs hvordan du deltager i konkurrencen, konkurrenceregler og det med småt....

SÅDAN DELTAGER DU
Konkurrencen er ikke købsbetinget, men kræver at du deltager i konkurrencen ved at indsende en SMS som angivet i konkurrencebeskrivelsen eller deltager på Facebook.
Åben for personer fra 18 år – skal være bosiddende i Danmark.
Konkurrencen løber fra den 2. april til 30. april.
Ansatte hos Danpo & Lahme samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU 
Vi trækker hver uge i konkurrenceperioden lod om én ugevinder blandt alle deltagere med rigtige svar i den pågældende uge. Ugevinderen trækkes ved lodtrækning den efterfølgende hverdag. Vinderne får direkte besked på mail. For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn og adresse. Svarer vinderen ikke indenfor 5 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

Det med småt 
De Danske Familiegårde, som er et brand under Danpo, vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Danpo benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Danpo forbeholder sig retten til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt.

Danpo afholder alle præmieafgifter.

Konkurrencen udbydes af De Danske Familiegårde, som er et brand under Danpo, Tykhøjetvej 44, 7323 Give. Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til dedanskefamiliegaarde@danpo.dk.