Vi støtter julemærkehjemmene

HOS OS FØLGES TRIVSEL OG MADGLÆDE AD

Hos De Danske Familiegårde passer vi godt på vores kyllinger, for vi ved, at kyllinger der trives, vokser sig sunde og stærke og bliver til god mad til dig og din familie. Derfor er trivsel afgørende for os. Det er også trivslen, der er i højsædet, når vi støtter børn og unge på Julemærkehjemmene landet over.

Siden 2014 har vi hjulpet Julemærkehjemmene med at skabe de bedste rammer for børn og unge, der har brug for en periode i nye rammer, hvor der er fokus på livsglæde, kost og motion.

På Julemærkehjemmene bliver børnene del af et fællesskab omkring sund mad. De Danske Familiegårde støtter Julemærkehjemmene både økonomisk, og når vi hver måned leverer kylling til Julemærkehjemmenes køkkener. Det er vi stolte af hos De Danske Familiegårde.

Tag børnene med i køkkenet - og giv dem en gave for livet

giv dine børn en gave

Når du tager dine børn med i køkkenet, giver du dem en gave for livet. Viden om madlavning, råvarer og sundhed er en af de fineste gaver, vi kan give vores børn – et godt grundlag for et sundt voksenliv. Når man selv har lavet måltidet, set hvad der er kommet i, har prøvet at snitte grøntsagerne, har stegt kyllingen og rørt i gryden, så er nysgerrigheden oftest større, og kræsenheden mindre. Samtidig er madlavning en dejlig mulighed for at samles som familie efter en lang dag i skole og på arbejde. Med opskrifterne i dette hæfte vil vi gerne hjælpe dig med at gøre madlavningen til en naturlig del af familielivet fremfor en sur voksenpligt.

Det behøver ikke at tage timer, når der skal laves mad. Derfor har vi samlet en række lette, sunde og hyggelige madpakke idéer og hverdagsopskrifter med kylling – gode retter til hele familien med garanteret køkken-hygge til følge. For når du laver mad med kylling fra De Danske Familiegårde, får du det hele med i købet og så lægger du samtidig bunden til sunde vaner for dit barn.

Find opskriftshæftet lige her

 

 

Julemærkehjemmene hjælper børn, der har det svært, med en frisk start og nye redskaber til at takle mobning, trivsel og ensomhed

 

julemærkehjemmene hjælper 1000 danske børn årligt

I mere end 100 år har Julemærkehjemmene levet af at sælge Julemærker, men i dag sender vi færre breve og langt færre julekort, og derfor kommer kun 8% af indtægterne i dag fra Julemærkerne. Julemærkehjemmene modtager kun 3% af deres samlede budget i offentlig støtte, men alligevel får ca. 1000 danske børn hvert år et ophold på et Julemærkehjem. Det er alt sammen kun muligt, fordi De Danske Familiegårde og andre danske virksomheder og fonde giver økonomisk støtte til Julemærkehjemmene. Men DU kan også hjælpe! Resten af de midler det kræver at drive Julemærkehjemmene, kommer nemlig fra privatpersoner, der ligesom os ved, at de fem hjem gør en afgørende forskel for danske børns trivsel. Derfor kan vi kun opfordre DIG til at støtte op om Julemærkehjemmene ved at sende en flad 20’er deres vej. Det gør du let ved at sende en SMS med teksten KYLLING til 1217*. Så støtter du op om en god sag og hjælper med at drage omsorg for børn, der har brug for det.

Tusind tak for din støtte!

 

*Det koster 20 kr. + sms-takst. Tjenesten udbydes af Julemærkefonden, Baldersvej 3, 4000 Roskilde